English version Nederlandse versie Version Française
la galerie tuin appartement
studio appartement catus cahors

Tuinen Catus Cahors Lot Occitanie Frankrijk

stijlvolle studiotuinen la galeriestudio

 

Onze Tuinen

Onze luxueuze chambres d hotes, B&B bevindt zich op twee hectaren tuin in een rustige, bosrijke omgeving. Het uitnodigende tuinpad is omringd door planten en struiken die u leidt naar de binnenplaats vol bloemen. Bij de binnenplaats ligt onze, met planten omringde lelievijver, vol prachtige waterlelies en goudvissen. Verspreidt over de gazons, tussen de bomen, planten en bloembedden kunt u van tijd tot tijd beeldhouwwerken zien. Tussen de bomen in onze gezellige tuin ligt de petanque baan. Het is dé perfecte plek om lekker te ontspannen en een spelletje petanque te spelen of om lezend op een bank in de schaduw te genieten van de omgeving.

U kunt natuurlijk ook door de tuinen wandelen en genieten van de wilde orchideeën en de overvloed aan vlinders en vogels. La Galerie is een paradijs voor vogelliefhebbers. De vogels die hier aanwezig zijn, zijn zowel grote roofvogels als arenden, buizerds, haviken, valken en uilen, maar ook kleinere vogels zoals spechten, kwikstaartjes, roodborstjes en vinken zijn hier te vinden. In de tuin van La Galerie is er tijdens de lente- en zomermaanden een grote verscheidenheid aan vlinders op de bloeiende bloemen. Wij hebben veel lavendel planten in onze tuinen die bijzonder populair zijn bij deze mooie vlinders. En tijdens het ontbijt kunt u soms wilde herten door de tuin zien wandelen.

tuin bloemen la galerietuinenla galerie bloemen

la galerie tuinentuin bloementuinen la galerie

 

Art - schilderen & fotografie

Voor onze kunstzinnige gasten, de ontspannen sfeer van La Galerie zal de inspiratie bezorgen voor schilderen en fotografie, en ontdek de geneugtes van dit heerlijke hoekje van zuidwest Frankrijk in de regio van Occitanie, als zelfs meer geïnspireerd.

 

Voor hen die op huizenjacht zijn

Het mooie departement Lot is erg populair bij mensen die op zoek zijn naar hun eigen stukje Frankrijk, òf om hier permanent te komen wonen in de zon òf om te ontspannen in hun vakantiehuis. Tijdens bezoeken aan naar de lokale makelaars en bouwbedrijven van de regio van Occitanie. Hier bij La Galerie zullen wij al uw stress naar het zoeken van een huis in de Lot wegnemen.

 

Muzieklessen

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen maar daar nooit de tijd voor gevonden? Onze lokale  muziekleraar geeft muzieklessen in dwarsfluit, blokfluit en piano. De cursussen worden op je behoeften afgestemd.